szkoda, to jestes raptem wyzszy ode mnie o 7 cm i ciezszy z 7 kilo IMO mozesz spokojnie szukac jakiegos golasa ... CBF 500 jest calkiem duza, VErsys jest duzy, ostatecznie bandit mimo, ze na pierwsze moto to nie jest najlepszy pomysl.
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez handzolJa od roku pykam sobie Hanką VT600
Zamieszczone przez leffCBF 500 jest calkiem duza
Zamieszczone przez leffostatecznie bandit mimo, ze na pierwsze moto to nie jest najlepszy pomysl.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodato nie o to chodzi, mi się po prostu takie nie bardzo podobająops:
ja tez nie przepadam za chooperami, ale jest jeden kozak, ktory od dluzszego czasu nie daje mi spokoju..... http://www.youtube.com/watch?v=9kPguQvyPI8
flanel, orzeszek i wyjebane na wszystko
:diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebuszkoda, śpiesz się z tym zapisem na A bo już niedługo wchodzą nowe przepisy i kategoria A2
http://moto.onet.pl/1636434,1,bedzie...ul.html?node=2
Dla początkujących motocyklistów zostanie wprowadzona nowa kategoria - prawo jazdy A2, uprawniające do prowadzenia motocykli z silnikami o mocy do 35 kW. Aby prowadzić motocykle, młody kierowca będzie musiał najpierw zdobyć prawo jazdy na małe motocykle - A1 (w wieku 16 lat) lub A2 (jeśli skończy 18 lat). Po następnych dwóch latach będzie się mógł ubiegać - odpowiednio - o prawo jazdy kat. A2 lub A. Granicę minimalnego wieku niezbędnego do uzyskania prawa jazdy kat. A podniesiono z 18 do 24 lat.
Wiec mozna nie miec prawa jazdy wcale, ale miec skonczone 24 lata i pojsc odrazu na kurs prawa jazdy A.
Ktos kto ma 16 lat idzie na A1, potem ma 18 i zdaje A2 i po 2 latach ma juz A. Wynika z tego, ze w wieku 22 lat moze zdobyc A jesli wczesniej jezdzil na A2 przez 2 lata.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bradleyWiec mozna nie miec prawa jazdy wcale, ale miec skonczone 24 lata i pojsc odrazu na kurs prawa jazdy A.
Ktos kto ma 16 lat idzie na A1, potem ma 18 i zdaje A2 i po 2 latach ma juz A. Wynika z tego, ze w wieku 22 lat moze zdobyc A jesli wczesniej jezdzil na A2 przez 2 lata.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebudokładnie tak bradley,więc szkoda, bez pośpiechu Ciebie to już nie obejmuje :P Możesz od razu zapisywać sie na kat.A
jak się zepnę to zapiszę się chyba w przyszłym tygodniu :twisted: :2kc
ale potem będę to przeciągał ile się da :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez DzidaJeżeli szkoda preferuje moto typu classic/nakedops:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, zapisuj się puki masz chęci,bo gdy emocje opadną to dłuuuuugo będziesz się ociągał zanim to zrobisz. :wink: W moim przypadku zmotywował mnie kolega z pracy,który właśnie zaczął nakręcać mnie na jednoślad,bo wiedział że je lubię.Najpierw szukałem skutera 125-180 pojemności,żeby był zarejestrowany na 50cm,ciężko było takie coś znaleźć.Po rozmowie z osobą,która już posiadała kat.A i stwierdziła,że taka pojemność zadowoli mnie,ale szybko się znudzi i co wtedy,tak czy tak będę musiał zrobić prawko.Stwierdziłem,że to racja.Zapisałem się i w ciągu 1,5 miesiąca zrobiłem prawko :lol: .A kolega,który mnie nakręcał na jednoślad,emocje mu przeszły i prawka nie zrobił.Nieukrywam ,że miałem obawy jeździć bez prawka więc i to było dodatkową motywacją.Pewnie,że można jeździć bez,ale problem zaczyna się wtedy,gdy to ty jesteś sprawcą,i ubezpieczalnia zwróci się zwrot kosztów.
sorry za OT :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebuszkoda, zapisuj się puki masz chęci
czy trzeba robić badania lekarskie jak mam bezterminowe obecne PJ :?:
kiepsko by było gdyby mi dali terminowe teraz :roll:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Ja zaczynałem na takim motorku :arrow: http://moto.onet.pl/240472,8328201,1...e.html?node=27 :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodashok, na takim to się nawet spektakularnie wyrżnąłem :lol:
kadet,ogar,simson,cz175,mz 150,cz350
i zakonczyłem przygode z motorami...oczywiście były karniecia jeszcze ale to juz nie na swoich sprzętach. Nawet ostanio miałem ochote kupić cbr 600-2006r , niestety żona mówi albo motor albo ja i zaczyna płakać.Tak więc moge wam jedynie pozazdrościc.Jak macie możliwość kupujcie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeJak już wcześniej pisałem chciałbym CZ 350
Jawa TS 350, MZ ETZ 250\150 :?:
są przede wszystkim tanie żeby się na nich powywracać
nie wiem tylko czy nie trzeba w nich ciągle grzebać...
keidyś to było moje marzenie :szeroki_usmiech
a na takiej Jawie zabił się mój kumpel :?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaJawa TS 350, MZ ETZ 250\150
Sama śmietanka i marzenia z młodości
Zamieszczone przez szkodanie wiem tylko czy nie trzeba w nich ciągle grzebać...
Zamieszczone przez szkodaa na takiej Jawie zabił się mój kumpelAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
Komentarz